Sunday, 29 January 2012





aq nk minta maaf kepada azri sbb buka facebook dia...hihihihihihahahah...sori la terasa lawak pula sbb kwn tu dia tegur org tp dia senyum plak tp tak apa la ......aq nk juga kata I want to apologize for my mistake to you and I hope you will forgive me ermm aq ah tak tahu nk kata dah...satu lgi aq tak buat apa2 pun dlm fb hang ok bai...




ni smua adalah kwn2 menari aq yg sebelah kanan tu nama jannah,anis,aimi,izzatie,mimi,aminah,dan sbelah belakang dari kiri tu nama dia munirah nasuha hidayah afiqah dan farra.....kmi smua ni suka bt lwak dan kwn paling aq suka dan skarang ni aq dok sebelah dia adalah mimi....hihihihi...dia suka makan dalam klas bila dia rasa mengantuk dan paling aq suka ttg dia ...dia suka membantu aq ...mimi.i luv u so much and I want you to know that I love you  and I hope we will be friend until the end of life




yang buat peace tu adalah kwn baik aq nama dia farra qhaleeda dan yg perempuan sebelah dia tu sya la... sya knl dia sejak skolah rendah lgi..kmi dua ada bnyk la juga persamaan dia
1.kmi dua adalah pengawas
2.kmi sekolah yg sama
3.kmi sama2 masuk kelab seni dan kebudayaan

Saturday, 28 January 2012

assalamualaikum...berjumpa kita lgi dalam hari yg ceria ini...sebenarnya sya tak pandai nk berhujah dalam blog tetapi sya cuba dan terus mencuba...esok sya dah mula skolah tetapi rsa rindu plak kat abg krana abg sya rapat ngan abg 6ber 3 ttp abg sya akan berpindah skolah SBP... ermm sedihnya :') ... tpi tak apa la nnt tk ada la org yg sombong kat skolah sgt

Friday, 27 January 2012

kwn yg tk menpati janji

aq geram kat kawan2 aq sbb dpa janji nk dtg skolah bersih klas tp 4 org ja mai mcm pa gi ni yg aq hot gila2 ni.....mcm pa gi... hari tu ckgu tnya spa nk mai skolah smua bdk prmpuan angkat tngan mcm nk bngun pun ada tp bila hari yg nk p bersih 4 org mcm pa gi..haih

hi

assalamualaikum...
alhamdullilah dan kita perlu bersyukur ke hadrat ilahi kerana kita boleh bernafas smpai skrang...aq berasa gembira krana dpt melihat lgi kedua ibu bapa ku.....huhuhu


alhamdullilah aq dpt melihat rakan2 ku dpt on9 dan chat bersama mereka ...hihihihihihi..... dapat melihat alam sekitar dan lain2 lgi.....

boring juga berada kat umah sbb tak ada bnda nk buat lps tu kna mengasuh anak sepupuku mmg penat walaupun dia kecik....sakit hati aq ni nk kawal dia 24jam...hahahaha

Tuesday, 3 January 2012

me!!!

hi ni aq dah masuk skolah...bnyk sgguh perubahan yg dah ditukar oleh ckgu seperti nama kelas,nama rumah sukan ngan mcm gi la.. sampai aq ngan kwn aq pun dah pening.. lps tu nk cari klas pun kena p tnya ckgu mn klas km...hihihihihi.. 1 lgi aq srnok sbb skolah km dah buat 1 sesi ja.. senang la nnt..lol....hihhihihi....skarang dah dpt guru klas baru,ckgu baru,nm klas baru, nm rumah baru.. tapi 1 ja yg tak berubah dari prnagai aq adalah perangai...hihihii...aq ni suka mengusik org...hihhiiihi..tu la hobi aq stiap hari..la ni aq dah blh la kurus kn badan dgn berjalan kaki p skolah tp klau dok asrama lg sronok.. tp klau dok asarma ada bnyk org gedik.. meluat aq tgk depa tu..klas agama saja tp gedik gila..aq pun tak tau nk ckp mcm mn gediks depa tu...:P meluat aq ngan depa tu